За контакти с нас:

+359 899403740
biogreenyoffice@gmail.com

Как да избираме откъде да пазаруваме БИО продукти?

При пазаруването на БИО продукти не бива да правим компромиси и затова е добре да се спрем на малък брой места откъдето да набавяме БИО храната си. Ето и няколко критерия, които ще помогнат да направим правилния избор, особено когато става въпрос за онлайн пазаруване:

 

1) Доверие

Изграденото доверие към определен търговец е най-силният мотиватор да се връщаме отново при него. Да, отнема време да се спечели доверието, но и двете страни имат нужда от лоялни партньори!

 

2) БИО сертификат

Един от най-важните критерии при избора ни на място за пазаруване на БИО продукти е търговеца/доставчика да притежават актуален БИО сертификат, който гарантира, че се спазват всички стандарти и изисквания за биологично отгледаните храни.

 

3) Откритост

За нас като потребители е изключително важно да можеш лесно да се свържеш с онлайн търговеца и да можеш за попиташ всичко, което те интересува. Сигурно и за теб е така?!

 

4) Обслужване

Това също е не по-малко важен критерий, който ще ни накара да се върнем отново, особено когато сме доволни от бързината, качеството на продуктите и отношението.

 

5) Гъвкавост

Често като клиенти имаме специфични запитвания или изисквания и винаги оставаме приятно впечатлени, когато откликтнат и реагират на тях.

 

Това е от погледа ни на консуматор на БИО храни. Надяваме се да сме ти полезни в избора ти!

Previous postNext post

Post a Comment

USA