За контакти с нас:

+359 899403740
biogreenyoffice@gmail.com

БИО ябълки за здраве и красота

Погледнахме От другата страна на ябълката, а сега да видим защо са толкова полезни БИО ябълките.

За здраве

Това е един от плодовете, който може да се намери почти през цялата година. Плодът изобилства от полезни вещества, освен това спомага за естествения процес на детоксикация на организма ни. Ябълките са и природен лек за много заболявания и неразположения на тялото. Хрупай ги свежи или приготвени на сок. Съветът ни е, когато изцеждаш БИО ябълки на сок, не ги бели и не отстранявай смеките. Просто ги измий и разрежи на парчета, така че да преминат през отвора на сокоизстисквачката ти. Сокът трябва да се изпие до 20-тина минути, за да извлечеш всички ползи от плода.

За красота

Това е уникален плод, с който можеш да си приготвяш и домашни рецепти за своите разкрасителни процедури за лице, коса и ръце. Най-лесната от тях е да натриеш на кожата си обелки или цели резенчета от БИО ябълки. Остани така поне 10 минути преди да отмиеш. Повтаряй редовно и ще се отървеш по-лесно от черните точки и кожата ти ще засияе.

За децата

Ябълките са един от любимите плодове на децата. Добре е да им се създаде навика да похапват плодове. Това може да се направи като им ги поднасяш готови за ядене – измити и нарязани. Развихри и въображението си като ги нарежеш в различни форми. Важно е да знаеш, че когата ябълките са БИО сертифицирани, не е необходимо да отстраняваш кората. Тя не е третирана с химични вещества, а под нея се крият най-ценните вещества на плода. БИО ябълките са и чудесни за приготвяне на домашни пюрета за захранване на бебета.

Previous postNext post

Post a Comment

USA